“Mijn wens is als een prinses naar Peppa Pig”.

Maan, een dapper 3-jarig meisje met leukemie, is een wijs peutertje met een rijke fantasie en een grote liefde voor Peppa Pig. Haar grootste droom is om Peppa Pig te ontmoeten. Ze houdt van verkleden, vooral als prinses, en dan dansen op muziek. Met haar toverstafje zwaait ze rond en waant ze zich als een echte prinses.

Om Maan’s Wish Journey nog specialer te maken, stuurden we haar van tevoren een mooie Peppa Pig-jurk, rode schoentjes en een speciale Peppa Pig sleutel om de limousine die haar zou ophalen “te laten starten”. Ook kreeg Maan alvast een Peppa Pig kleicadeau om de voorpret te vergroten.

Op een stralende ochtend vertrok Maan met haar gezin in roze limousine voor een betoverende dag bij Peppa Pig World en de theatershow van Peppa Pig. De dag begon met een bijzondere Meet & Greet met Peppa Pig, waar Maan als een van de eersten in de rij werd geplaatst om haar favoriete karakter te ontmoeten. Na deze magische ontmoeting ging het gezelschap lunchen en even uitrusten.

Holland-Recycling-liefste-wens-van-Maan-is-vervuld-05

Na de lunch ging de limousine weer op weg om Maan en haar gezin naar Theater Zuidplein in Rotterdam te brengen voor de show van Peppa Pig. Ruim voor de show waren maan en haar gezin aanwezig zodat ze zich rustig konden binnenkomen en voorbereiden. De wensvervuller had extra magie toegevoegd door de roze gepersonaliseerde kussentjes in de limousine te leggen zodat ze deze bij terugkomst zouden ontdekken. Ook haar favoriete snacks mochten natuurlijk niet ontbreken. Bovendien had de wensvervuller cadeautjes meegenomen voor Maan en haar zusje Roos. Na hun bezoek aan Peppa Pig en de theatershow ontvingen ze nog een voorleesboek voor het slapengaan.

Na de show wachtte nog een laatste verrassing. De limousine bracht Maan naar haar favoriete restaurant. Na heerlijk te hebben gegeten bij McDonalds in Bussum zorgde de limousinechauffeur dat Maan en haar gezin veilig thuiskwamen, klaar om na te genieten van hun magische avontuur.

Het was een Wish Journey vol blije momenten en verrassingen, Waarin Maan en haar familie volop genoten van alles wat Peppa Pig te bieden heeft. Maan ontvangt later nog een fotoboek met de mooiste momenten van deze speciale dag, zodat ze altijd terug kan kijken op dit bijzondere avontuur.

Holland-Recycling-liefste-wens-van-Maan-is-vervuld-03

Elke dag horen gemiddeld 4 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Ons doel is: álle ernstig zieke kinderen in Nederland een Wish Journey te geven. We doen dit niet alleen. Dat kúnnen we niet alleen. Laten we samen zoveel mogelijk liefste wensen vervullen.

De allerliefste wens van een ernstig ziek kind in vervulling laten gaan met uw oude IT-hardware. Hoe mooi kan het zijn!

De hardware die wij voor onze zakelijke klanten recyclen of refurbishen is afgeschreven. Deze apparaten hebben geen waarde meer in de boekhouding maar hebben evengoed een restwaarde. Deze restwaarde kan een groot verschil maken voor één van de wenskinderen van Make-A-Wish Nederland. Door deel te nemen aan ons IT-donatie programma kiest u ervoor om de gehele restwaarde of een deel daarvan te doneren. Holland Recycling adopteert voor iedere € 5.000,- die met dit programma wordt opgehaald één wens namens alle donateurs. Alle bedragen die wij namens u mogen doneren worden door ons met nog eens 10% verhoogt!

Holland Recycling heeft een eerste donatie gedaan van € 2.500,-. Verder zal Holland Recycling voor iedere datadrager die wij met onze DIN66399 gecertificeerde shredder vernietigen een bedrag doneren van € 0,25 per datadrager. U bent daardoor niet alleen verzekerd van de veiligste vernietiging van uw harde schijven, maar u draagt ook nog eens bij aan dit prachtige initiatief. Als u besluit uw restwaarde te doneren dan ziet u uw donatie meteen terug op de Holland Recycling actiepagina op de website van Make-A-Wish. We zijn hierin natuurlijk 100% transparant.

Heeft u geen oude hardware, maar wilt u wel bijdragen aan het realiseren van een liefste wens? Dan kunt u dat gelijk op onze actiepagina doen.